Workshops

Praktisch, to the point en creatief. Zo noemen de deelnemers de workshops van David Redeker. David deelt zijn kennis en ervaring met een aanstekelijk enthousiasme. Boek nu een schrijftraining, een workshop storytelling, een workshop improviseren op de werkvloer of de speciale 3-in-1-workshop vertel, schrijf, visualiseer. En, ook belangrijk: David past de workshops naar wens aan.

Schrijftraining: van een matige naar een goede tekst
Bij adviesrapporten, jaarverslagen en webteksten zit het met de inhoud vaak wel goed. Maar hoe zorg je dat de tekst ook lekker leest? En hoe schrijf je sneller? Leer aan de hand van een paar slimme schrijfregels hoe je van een matige tekst een goede tekst maakt.
Meer info: www.davidredeker.nl/schrijftraining

Storytelling: verhalen, verleiden, verbinden
Iedereen heeft de mond vol van storytelling. Maar hoe vertel je nou eigenlijk een verhaal? In deze hands-on workshop leer je de basisbeginselen van het verhalen vertellen. Handig voor onderzoekers, journalisten en voorlichters.
Meer info: www.davidredeker.nl/storytelling en www.scientificstorytelling.nl

Op de vloer: improvisatie voor teams op de werkvloer
We moeten flexibel zijn, ‘agile’, meebewegen, streven naar win-win en vooral veel ‘ja, en’ zeggen. Maar hoe? Zou het niet fijn zijn om veilig met de theorie te oefenen? Dat kan! Tijdens de workshop ‘Op de vloer – improvisatie voor teams op de werkvloer’ leer je op een speelse manier meer over persoonlijk leiderschap, effectief communiceren en de kracht van ‘ja, en’.
Meer info:  www.davidredeker.nl/op-de-vloer/

3-in-1: vertel, schrijf, visualiseer
Wil je ook weleens een mooiere wetenschappelijke poster maken, een aantrekkelijkere presentatie geven of een betere tekst schrijven, maar heb je geen tijd, zin of geld voor drie lange cursussen? Volg dan de 3-in-1-workshop van presentatiespecialist Marloes ten Kate, tekstexpert David Redeker en vormgeef-wonder Guus Gijben. Zo werk je in één dag aan drie pijnpunten rond tekst, presentatie en representatie!
Meer info:  www.davidredeker.nl/3-in-1/